top of page

NIEUWS
Chapeau ! doet niet mee aan Black Friday. Wij zijn tegen de overconsumptie en willen mensen niet aanmoedigen om onnodige Black Friday deals te kopen. In plaats daarvan organiseert Chapeau ! de Green Friday Chapeau ! Boswandeling.
We vertrekken op vrijdag 25 november om 14.30 uur vanaf de parkeerplaats van restaurant Woodz, Bovenallee 1 in Velp, voor een wandeling van 1 uur. Het is een redelijk vlak parcours, dus iedere wandelaar kan mee.
Deelname kost 5 euro, wat volledig besteed wordt aan het planten van een boom, . Dit laten doen door Trees for All. En Chapeau ! verdubbelt het aantal bomen!!
Geef je op en neem zo veel mogelijk wandelaars mee; samen kunnen we dan een heel bos planten!!
Opgeven kan via info@chapeaumode.nl of in de winkel, op de Hoofdstraat 53 in Velp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CHAPEAU ! PLANT BOMEN !!

In 2021 hebben we 100 bomen gepland. Dit hebben we niet zelf gedaan, maar in samenwerking met Trees For All. Zij hebben de bomen voor ons gepland in Nederland en Ghana en zij zorgen ervoor dat deze bomen kunnen uitgroeien tot gezonde volwassen bomen. Chapeau ! wil ieder jaar bomen planten en liefst veel meer dan deze 100. Dit willen we ook samen met onze klanten doen. Hiervoor zullen er verschillende acties zijn. Zo hebben we in februari 2022 samen met onze klanten weer 20 bomen kunnen doneren!

 
chapeau_green_friday_poster.jpg
20220126_121806.jpg
20210720_053-kopieren-1440x0-c-default.jpg
bottom of page