top of page
etalage november 2018.jpg
Chapeau ! richt zich op vrouwen van ongeveer 35 jaar tot ... die er graag goed uit willen zien. Modern, stijlvol, netjes of casual...het is allemaal mogelijk met de collectie die
Chapeau ! voert. Wat Chapeau ! bijzonder maakt is de sfeer en het advies; wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich op haar gemak voelt bij ons, ongeacht maat, figuur, smaak of budget. Respectvolle aandacht in een veilige, warme en hartelijke sfeer.  Het advies is zeer deskundig, het team staat onder leiding van een Image Consultant. Wij kunnen u laten zien hoe u er door middel van de juiste kleding slanker, kleiner, langer of juist gevulder  uit kunt zien.
Het advies is ook eerlijk, de klant is immers ons visitekaartje. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedere vrouw, voor ieder figuur, mooie passende kleding is. Wij vinden het juist heel erg leuk om dames die van zichzelf vinden dat ze een moeilijk figuur hebben, of die zelf niet weten wat hen staat of hoe ze combinaties kunnen maken, uitgebreid te helpen. We dragen allerlei mogelijkheden aan en al past u twintig kledingstukken, maar het zit er deze keer niet bij... geen probleem, volgende keer beter. Natuurlijk kunt u altijd aan onze gezellige tafel plaatsnemen voor een kopje koffie of thee.
Ook als u een kledingstuk in de kast heeft hangen en u weet niet hoe u dit kunt combineren; neem het mee en we gaan samen kijken hoe dit op te lossen is. Vooral 's ochtends kunnen we wat meer tijd voor u nemen als u uitgebreid advies wilt.
Chapeau ! voert de maten 36 t/m 46,
S t/m  XXL. Jeans zijn er vanaf maat 34.

Het is mogelijk om bij Chapeau ! voor u alleen of samen met een vriendin een Kleurenanalyse te laten doen, waarover u onder de buttons hierboven meer informatie kunt lezen.
 
Er worden regelmatig  events georganiseerd, waarover eveneens onder de knop 'Nieuws' informatie te vinden is.

U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen en onder het genot van koffie of thee eens te kijken wat we te bieden hebben. 

Over Chapeau !

Het team van Chapeau ! staat onder leiding van eigenaresse Wilma Cevat, image consultant, die ook kleurenanalyses verzorgt.
aug23_edited.jpg
IMG-20230325-WA0008.jpg
bottom of page