Chapeau !

 

        

 

Welkom op de website van Chapeau !
Chapeau ! is een winkel in damesmode met de merken  Sandwich, Moscow, Miss Green, Kyra & Ko, MAC, Nickjean, Cadadia,  Zilch, Soya Concept,  King Louie, Question, Para Mi, en Slippely  in de maten 36 t/m 46.
Daarnaast verkoopt
Chapeau ! accessoires, zoals tassen, riemen, sjaals, en sieraden.
Maar Chapeau ! is meer dan alleen een winkel. Wij vinden het erg belangrijk om klanten goed te adviseren en daar nemen wij alle tijd voor. Chapeau ! staat bekend om het eerlijke en deskundige advies. Wij willen heel graag dat iedere klant tevreden de winkel verlaat. De klanten zijn ons visitekaartje; wij willen ook heel graag dat u er goed uitziet!
De sfeer is gezellig en respectvol. Natuurlijk hoort een kopje koffie of thee er bij.
 
Chapeau ! vindt het belangrijk dat kleding op verantwoorde wijze geproduceerd wordt en gelukkig is dat van alle merken die wij verkopen het geval. Ook zijn er steeds meer van onze merken die biologisch katoen of bamboe gebruiken , wat minder belastend is voor het milieu. Wij zijn er trots op dat we het merk Miss Green verkopen: volledig duurzaam en toch heel betaalbaar!
 
Bij Chapeau ! is het ook mogelijk om een individuele kleurenanalyse te doen. Alle info daarover vindt u onder de button Kleurenanalyse.
Kijkt u rustig rond op onze website wat wij nog meer te bieden hebben en wat Chapeau ! zo speciaal maakt...
Er zullen regelmatig acties, workshops en events op de website aangekondigd worden.​

© 2012 chapeau mode velp.